De Amerikaanse regering heeft echter alleen uitstel gekocht, binnen drie maanden komen dezelfde problemen opnieuw op tafel te liggen. Daarna moet er opnieuw een akkoord over de begroting worden gesloten, zoniet dreigt er een crisis die nog erger kan worden als de voorgaande.

Tot dusver heeft Wall Street zich weinig aangetrokken van de begrotingsproblemen, maar daar zou nu dus verandering in kunnen komen. Wanneer de problemen met het schuldenplafond zullen blijven duren, kunnen de koersen op Wall Street uiteindelijk door de knieën gaan.

De Amerikaanse regering heeft echter alleen uitstel gekocht, binnen drie maanden komen dezelfde problemen opnieuw op tafel te liggen. Daarna moet er opnieuw een akkoord over de begroting worden gesloten, zoniet dreigt er een crisis die nog erger kan worden als de voorgaande. Tot dusver heeft Wall Street zich weinig aangetrokken van de begrotingsproblemen, maar daar zou nu dus verandering in kunnen komen. Wanneer de problemen met het schuldenplafond zullen blijven duren, kunnen de koersen op Wall Street uiteindelijk door de knieën gaan.