Maar de beleggers gokken blijkbaar massaal op een bloedbad dat op de groeimarkten zou kunnen plaatsvinden. Er worden namelijk opvallend veel put-opties met de iShares Emerging Markets Index Fund als onderliggende waarde verhandeld, waarbij zelfs wordt gekozen voor out-of-the money puts.

Dat betekent dat de beleggers verwachten dat de koers van dit fonds nog zware klappen kan incasseren. De iShares Emerging Markets Index Fund is vanaf de piek bereikt in januari al met bijna 15% gedaald. Blijkbaar is deze correctie voor de speculanten nog niet voldoende geweest.

Maar de beleggers gokken blijkbaar massaal op een bloedbad dat op de groeimarkten zou kunnen plaatsvinden. Er worden namelijk opvallend veel put-opties met de iShares Emerging Markets Index Fund als onderliggende waarde verhandeld, waarbij zelfs wordt gekozen voor out-of-the money puts. Dat betekent dat de beleggers verwachten dat de koers van dit fonds nog zware klappen kan incasseren. De iShares Emerging Markets Index Fund is vanaf de piek bereikt in januari al met bijna 15% gedaald. Blijkbaar is deze correctie voor de speculanten nog niet voldoende geweest.