Dat feest is georganiseerd door de voormalige FED-president Ben Bernanke, maar die heeft de dansvloer verlaten alvorens de muziek is gestopt. De feestvierders moeten nu leren leven met zijn erfenis, evenals trouwens zijn opvolger Janet Yellen verplicht is om te doen.

Beleggers gelijken steeds meer op zelfmoordterroristen, ze begeven zich op de financiële markten met een bomgordel rond hun middel gebonden. Die bomgordel kan op eender welk moment ontploffen, met een klap van ongeziene afmetingen op de beurzen, obligatiemarkten enzovoort tot gevolg.

Dat feest is georganiseerd door de voormalige FED-president Ben Bernanke, maar die heeft de dansvloer verlaten alvorens de muziek is gestopt. De feestvierders moeten nu leren leven met zijn erfenis, evenals trouwens zijn opvolger Janet Yellen verplicht is om te doen. Beleggers gelijken steeds meer op zelfmoordterroristen, ze begeven zich op de financiële markten met een bomgordel rond hun middel gebonden. Die bomgordel kan op eender welk moment ontploffen, met een klap van ongeziene afmetingen op de beurzen, obligatiemarkten enzovoort tot gevolg.