Bovendien leidden de aanhoudende afbouw van schulden door consumenten en overheden in ontwikkelde landen en de negatieve reële percentages als gevolg van een laks monetair beleid tot onstabiele markten met periodes van extreme volatiliteit.

Als gevolg van deze ontwikkelingen hebben beleggers minder mogelijkheden om inkomsten en een algemeen rendement te realiseren.

Het resultaat is dat beleggers zeer voorzichtig geworden zijn en weigerachtig staan tegenover grote risico's.

Als antwoord op deze marktomstandigheden heeft Aberdeen Asset Management besloten om, voortbouwend op zijn jarenlange ervaring en aanwezigheid op de internationale, opkomende en Aziatische markten, het Aberdeen Global II - Dynamic Allocation Multi-Asset Fund te lanceren.

Met dit fonds voor actieve vermogensallocatie wil het een toegevoegde waarde creëren, door diverse marktinefficiënties te benutten.

Aldus maakt het actief en dynamisch beheerde besluitvormingsproces voor vermogensallocatie, over aandelen- en obligatiemarkten heen, dit fonds een totaaloplossing voor beleggers.

Bovendien leidden de aanhoudende afbouw van schulden door consumenten en overheden in ontwikkelde landen en de negatieve reële percentages als gevolg van een laks monetair beleid tot onstabiele markten met periodes van extreme volatiliteit. Als gevolg van deze ontwikkelingen hebben beleggers minder mogelijkheden om inkomsten en een algemeen rendement te realiseren. Het resultaat is dat beleggers zeer voorzichtig geworden zijn en weigerachtig staan tegenover grote risico's. Als antwoord op deze marktomstandigheden heeft Aberdeen Asset Management besloten om, voortbouwend op zijn jarenlange ervaring en aanwezigheid op de internationale, opkomende en Aziatische markten, het Aberdeen Global II - Dynamic Allocation Multi-Asset Fund te lanceren. Met dit fonds voor actieve vermogensallocatie wil het een toegevoegde waarde creëren, door diverse marktinefficiënties te benutten. Aldus maakt het actief en dynamisch beheerde besluitvormingsproces voor vermogensallocatie, over aandelen- en obligatiemarkten heen, dit fonds een totaaloplossing voor beleggers.