De reactie bleef echter niet uit, zodra de rust leek terug te keren kelderde de goudprijs opnieuw. De beurskoersen van de goudmijnaandelen sloegen dezelfde richting in: de ETFs Direxion Daily Gold Miners Bear 3X Shares (DUST) en de Direxion Daily Gold Miners Bull 3X Shares (NUGT) gingen compleet door de vloer.

Volgens de analisten is de verkoopdruk op de goudmarkt nog niet opgedroogd. Het minst nieuws dat door de goudbulls als tegenvallend wordt ervaren, volstaat om de goudprijs naar omlaag te drukken. Het ziet er niet naar uit dat we op korte of middellange termijn een forse stijging van de goudprijs mogen verwachten.

De reactie bleef echter niet uit, zodra de rust leek terug te keren kelderde de goudprijs opnieuw. De beurskoersen van de goudmijnaandelen sloegen dezelfde richting in: de ETFs Direxion Daily Gold Miners Bear 3X Shares (DUST) en de Direxion Daily Gold Miners Bull 3X Shares (NUGT) gingen compleet door de vloer. Volgens de analisten is de verkoopdruk op de goudmarkt nog niet opgedroogd. Het minst nieuws dat door de goudbulls als tegenvallend wordt ervaren, volstaat om de goudprijs naar omlaag te drukken. Het ziet er niet naar uit dat we op korte of middellange termijn een forse stijging van de goudprijs mogen verwachten.