Op het eerste gezicht lijkt de beurs van Wall Street nog steeds de beurs van Wall Street van vroeger, maar als puntje bij paaltje komt is het de speeltuin van de Amerikaanse centrale bank geworden. Hetzelfde geldt voor de andere wereldbeurzen, waar ook alles draait om de monetaire politiek.

De beleggers draaien rondjes rond de centrale banken, maar onderhuids leeft er een soort onvrede die niet veel goeds belooft. Alles lijkt volgens Durden in orde te zijn, maar in de praktijk is dat allesbehalve het geval. Niets is momenteel wat het lijkt en dat zullen we geweten hebben.

Op het eerste gezicht lijkt de beurs van Wall Street nog steeds de beurs van Wall Street van vroeger, maar als puntje bij paaltje komt is het de speeltuin van de Amerikaanse centrale bank geworden. Hetzelfde geldt voor de andere wereldbeurzen, waar ook alles draait om de monetaire politiek. De beleggers draaien rondjes rond de centrale banken, maar onderhuids leeft er een soort onvrede die niet veel goeds belooft. Alles lijkt volgens Durden in orde te zijn, maar in de praktijk is dat allesbehalve het geval. Niets is momenteel wat het lijkt en dat zullen we geweten hebben.