Beleggers hebben op een opmerkelijke manier hulde gebracht aan de Nederlandse voetbalspeler. Dat schrijft het Financieel Dagblad. Volgens de krant hebben verschillende beleggers kort na de bekendmaking van zijn overlijden kleine pakketjes aandelen van de beursgenoteerde voetbalploeg Ajax gekocht. Een ploeg waar Cruijf lange tijd schitterde als speler en als coach.

Rugnummer 14

Volgens de onlinebroker Binckbank hadden enkele transacties 14 (het rugnummer van Cruijf) aandelen als ordergrootte. Er doken ook orders op van 24 en 48 aandelen. Het aandeel noteerde donderdag rond 14.45 uur 0,7 procent hoger op 8,48 euro. Het volume in het aandeel was ruim viermaal zo groot als gemiddeld.

Johan Cruijff heeft gisteren zijn strijd tegen longkanker verloren. Hij is 68 jaar geworden.

(NS)

Beleggers hebben op een opmerkelijke manier hulde gebracht aan de Nederlandse voetbalspeler. Dat schrijft het Financieel Dagblad. Volgens de krant hebben verschillende beleggers kort na de bekendmaking van zijn overlijden kleine pakketjes aandelen van de beursgenoteerde voetbalploeg Ajax gekocht. Een ploeg waar Cruijf lange tijd schitterde als speler en als coach. Volgens de onlinebroker Binckbank hadden enkele transacties 14 (het rugnummer van Cruijf) aandelen als ordergrootte. Er doken ook orders op van 24 en 48 aandelen. Het aandeel noteerde donderdag rond 14.45 uur 0,7 procent hoger op 8,48 euro. Het volume in het aandeel was ruim viermaal zo groot als gemiddeld.Johan Cruijff heeft gisteren zijn strijd tegen longkanker verloren. Hij is 68 jaar geworden. (NS)