Daar groeide de economie tijdens het tweede kwartaal met 20,40%. Singapore is het eerste land dat BBP-cijfers over het tweede kwartaal bekendmaakt, later deze week worden ook cijfers van China verwacht.

Dell verklaarde gisterenavond dat de vraag naar IT-producten op jaarbasis lijkt te stabiliseren. Het bedrijf verwacht voor het tweede kwartaal een omzet die iets boven die van het kwartaal voordien zal uitkomen.

Dell houdt echter ook rekening met een iets lagere bruto marge, dit als gevolg van hogere kosten voor componenten, veel concurrentie op de markt en een zwakke vraag in het business segment.

Daar groeide de economie tijdens het tweede kwartaal met 20,40%. Singapore is het eerste land dat BBP-cijfers over het tweede kwartaal bekendmaakt, later deze week worden ook cijfers van China verwacht. Dell verklaarde gisterenavond dat de vraag naar IT-producten op jaarbasis lijkt te stabiliseren. Het bedrijf verwacht voor het tweede kwartaal een omzet die iets boven die van het kwartaal voordien zal uitkomen. Dell houdt echter ook rekening met een iets lagere bruto marge, dit als gevolg van hogere kosten voor componenten, veel concurrentie op de markt en een zwakke vraag in het business segment.