Griekenland verdiende daarvoor een straf en heeft die ook gekregen. Die straf is blijkbaar echter nog niet over. De straf houdt uiteraard verband met het feit dat er flink werd gelogen over de nog uitstaande schulden.

Op de financiële markten wordt nog steeds getwijfeld of Griekenland in staat zal zijn om de overheidsschulden terug te betalen. Het rendement op de Griekse staatsobligaties bedraagt nog steeds het vijfvoudige van de Duitse.

Andrew Bosomworth, head of portfolio management bij Pacific Investment Management Co, is nog steeds van mening dat er een 'haircut', een herschikking van de Griekse schulden op komst is. Het deficiet op de begroting zou in 2012 oplopen tot 149% van het BBP en dat is een situatie die simpelweg onhoudbaar is.

Griekenland verdiende daarvoor een straf en heeft die ook gekregen. Die straf is blijkbaar echter nog niet over. De straf houdt uiteraard verband met het feit dat er flink werd gelogen over de nog uitstaande schulden. Op de financiële markten wordt nog steeds getwijfeld of Griekenland in staat zal zijn om de overheidsschulden terug te betalen. Het rendement op de Griekse staatsobligaties bedraagt nog steeds het vijfvoudige van de Duitse. Andrew Bosomworth, head of portfolio management bij Pacific Investment Management Co, is nog steeds van mening dat er een 'haircut', een herschikking van de Griekse schulden op komst is. Het deficiet op de begroting zou in 2012 oplopen tot 149% van het BBP en dat is een situatie die simpelweg onhoudbaar is.