In Europa moeten we volgens professor Stefan Duchateau nu al kijken naar 2015 om het huidige niveau van de koersen te kunnen verantwoorden. Het is dus zeker niet zo dat Europese aandelen op de huidige koersniveaus goedkoop gewaardeerd worden.

Maar de belangrijkste motivatie om in de beleggingsfondsen toch nog steeds een maximaal gewicht aan te houden, moet vooral gezocht worden in de zeer lage rentestand, waardoor obligaties niet als als alternatief voor aandelenbeleggingen in aanmerking komen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

In Europa moeten we volgens professor Stefan Duchateau nu al kijken naar 2015 om het huidige niveau van de koersen te kunnen verantwoorden. Het is dus zeker niet zo dat Europese aandelen op de huidige koersniveaus goedkoop gewaardeerd worden.Maar de belangrijkste motivatie om in de beleggingsfondsen toch nog steeds een maximaal gewicht aan te houden, moet vooral gezocht worden in de zeer lage rentestand, waardoor obligaties niet als als alternatief voor aandelenbeleggingen in aanmerking komen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.