Deze grote zakenbank ondernam in 2008 een bungee sprong regelrecht de dieperik in. Tot op dat moment had niemand ook maar het flauwste vermoeden dat een bank van het formaat van Lehman Brothers zou kunnen omvallen. Dat bleek dus toch het geval te zijn.

Brian Belski van BMO Capital Markets gelooft echter niet dat nog grote banken zullen omvallen. De vrees voor een nieuwe bankencrisis kan in de komende jaren verdwijnen en dat is een evolutie die ongemeen gunstig is voor de Amerikaanse beurs. Belski ziet de huidige haussemarkt dus nog jaren duren.

Deze grote zakenbank ondernam in 2008 een bungee sprong regelrecht de dieperik in. Tot op dat moment had niemand ook maar het flauwste vermoeden dat een bank van het formaat van Lehman Brothers zou kunnen omvallen. Dat bleek dus toch het geval te zijn. Brian Belski van BMO Capital Markets gelooft echter niet dat nog grote banken zullen omvallen. De vrees voor een nieuwe bankencrisis kan in de komende jaren verdwijnen en dat is een evolutie die ongemeen gunstig is voor de Amerikaanse beurs. Belski ziet de huidige haussemarkt dus nog jaren duren.