Enkele aandelen onderscheidden zich in Brussel in positieve zin. Dat was onder meer het geval met ThromboGenics, dat een winst van iets meer dan 5% kon vasthouden.

Alleen Colruyt en D'Ieteren sloten de sessie lichtjes in het rood af. In de komende dagen mogen we ook in Europa de eerste bedrijfsresultaten verwachten.

De afgelopen dagen waren de Europese beurzen beter op dreef dan de Amerikaanse, hoewel de economische vooruitzichten voor de Verenigde Staten er beter uitzien dan voor Europa. Vergeet echter niet dat Mario Draghi vorige week heeft beloofd dat de rente langer dan verwacht laag mag blijven.

Enkele aandelen onderscheidden zich in Brussel in positieve zin. Dat was onder meer het geval met ThromboGenics, dat een winst van iets meer dan 5% kon vasthouden. Alleen Colruyt en D'Ieteren sloten de sessie lichtjes in het rood af. In de komende dagen mogen we ook in Europa de eerste bedrijfsresultaten verwachten. De afgelopen dagen waren de Europese beurzen beter op dreef dan de Amerikaanse, hoewel de economische vooruitzichten voor de Verenigde Staten er beter uitzien dan voor Europa. Vergeet echter niet dat Mario Draghi vorige week heeft beloofd dat de rente langer dan verwacht laag mag blijven.