Miljardair Wilbur Ross merkt op dat de belegger op twee manieren kan profiteren van de boom in schaliegas. De aandelen uit de sector zijn nog steeds relatief goedkoop gewaardeerd, hoewel de prijzen voor aardgas zijn gestegen van een bodem op 1,90 dollar tot meer dan 4 dollar.

Deze prijsstijging heeft zich tot dusver onvoldoende in de aandelenkoersen vertaald, aldus Ross. De belegger kan op de eerste plaats de aandelen kopen van de bedrijven actief in exploratie en productie, de tweede is via de aandelen van de bedrijven die betrokken zijn in het transport van aardgas en olie.

Miljardair Wilbur Ross merkt op dat de belegger op twee manieren kan profiteren van de boom in schaliegas. De aandelen uit de sector zijn nog steeds relatief goedkoop gewaardeerd, hoewel de prijzen voor aardgas zijn gestegen van een bodem op 1,90 dollar tot meer dan 4 dollar. Deze prijsstijging heeft zich tot dusver onvoldoende in de aandelenkoersen vertaald, aldus Ross. De belegger kan op de eerste plaats de aandelen kopen van de bedrijven actief in exploratie en productie, de tweede is via de aandelen van de bedrijven die betrokken zijn in het transport van aardgas en olie.