Deze Amerikaan verklaarde onlangs dat beleggen in de afgelopen 30 jaar nooit moeilijker geweest dan vandaag. De reden daarvoor ligt volgens Cashin bij de FED, die door het ongebreideld pompen van geld in het financieel systeem, het beeld helemaal heeft vertroebeld.

Het ondersteunen van het economisch en financieel systeem heeft als nadeel dat er een boel risico's zijn opgedoken waarvan voordien geen sprake was. Die risico's zijn zo overheersend geworden dat ze alle fundamentele factoren uit het verleden naar de achtergrond hebben geduwd.

Deze Amerikaan verklaarde onlangs dat beleggen in de afgelopen 30 jaar nooit moeilijker geweest dan vandaag. De reden daarvoor ligt volgens Cashin bij de FED, die door het ongebreideld pompen van geld in het financieel systeem, het beeld helemaal heeft vertroebeld. Het ondersteunen van het economisch en financieel systeem heeft als nadeel dat er een boel risico's zijn opgedoken waarvan voordien geen sprake was. Die risico's zijn zo overheersend geworden dat ze alle fundamentele factoren uit het verleden naar de achtergrond hebben geduwd.