Voor beleggers betekent dit dat ze zich ergens anders op moeten richten voor een soortgelijke bijdrage aan hun rendementen.

Beleggen in obligaties vergt in de huidige omstandigheden actief beheer, omdat een passieve strategie de komende dertig jaar onmogelijk dezelfde rendementen kan genereren als in de afgelopen dertig jaar.

Rendementen op treasuries zijn in lijn met historische normen, hetgeen volgens Crescenzi wordt bewezen door het feit dat rendementen op betrekkelijk normale niveaus ten opzichte van inflatie en van de beleidsrente van de Fed.

Voor beleggers betekent dit dat ze zich ergens anders op moeten richten voor een soortgelijke bijdrage aan hun rendementen. Beleggen in obligaties vergt in de huidige omstandigheden actief beheer, omdat een passieve strategie de komende dertig jaar onmogelijk dezelfde rendementen kan genereren als in de afgelopen dertig jaar. Rendementen op treasuries zijn in lijn met historische normen, hetgeen volgens Crescenzi wordt bewezen door het feit dat rendementen op betrekkelijk normale niveaus ten opzichte van inflatie en van de beleidsrente van de Fed.