Moody's zegt dat Akzo Nobel wel de juiste maatregelen aan het nemen is om de kredietwaardigheid op peil te houden, maar zolang de economische recessie aan blijft houden staat de kredietwaardigheid echter onder druk.

Dit bericht is typerend voor bedrijven met een S&P rating van A en BBB. Daarom heeft ABN Amro de duidelijke voorkeur om niet meer dan 5% in een lening te beleggen met een dergelijke kredietwaardigheid.

Nog beter is te beleggen in een beleggingsfonds dat zich specialiseert in dit soort leningen. Het favoriete instrument voor dit segment is het onlangs uitgegeven DWS Corporate Bond Basket 2013.

Moody's zegt dat Akzo Nobel wel de juiste maatregelen aan het nemen is om de kredietwaardigheid op peil te houden, maar zolang de economische recessie aan blijft houden staat de kredietwaardigheid echter onder druk.Dit bericht is typerend voor bedrijven met een S&P rating van A en BBB. Daarom heeft ABN Amro de duidelijke voorkeur om niet meer dan 5% in een lening te beleggen met een dergelijke kredietwaardigheid. Nog beter is te beleggen in een beleggingsfonds dat zich specialiseert in dit soort leningen. Het favoriete instrument voor dit segment is het onlangs uitgegeven DWS Corporate Bond Basket 2013.