Limoneira is daar een voorbeeld van, dit relatief onbekend bedrijf werd nochtans al in 1893 opgericht. De aandelen werden geruime tijd op de pink sheets genoteerd. Limoneira is één van de grootse producenten van avocado's in de Verenigde Staten en teelt daarnaast ook nog citroenen.

Het aandeel is aan een koers-winstverhouding van meer dan 60 niet bepaald goedkoop gewaardeerd, maar het bezit als we de analisten mogen geloven nog over heel wat potentieel. In dezelfde sector is Calavo Growers, een bedrijf dat trouwens banden heeft met Limoneira, een aanrader.

Limoneira is daar een voorbeeld van, dit relatief onbekend bedrijf werd nochtans al in 1893 opgericht. De aandelen werden geruime tijd op de pink sheets genoteerd. Limoneira is één van de grootse producenten van avocado's in de Verenigde Staten en teelt daarnaast ook nog citroenen. Het aandeel is aan een koers-winstverhouding van meer dan 60 niet bepaald goedkoop gewaardeerd, maar het bezit als we de analisten mogen geloven nog over heel wat potentieel. In dezelfde sector is Calavo Growers, een bedrijf dat trouwens banden heeft met Limoneira, een aanrader.