Dit blijkt uit de nieuwe Global RiskMonitor van Allianz Global Investors (AllianzGI). Bijna de helft denkt dat alternatives helpen om de belegger minder afhankelijk te maken van de volatiliteit van de markt.

Directe investeringen in alternatieve beleggingen zoals vastgoed, private equity en hedgefondsen lijken de grootste kans te maken om te groeien aangezien respectievelijk 18%, 15% en 14% van de respondenten zegt dat zij een groter deel van hun

beleggingsportefeuille hieraan willen besteden.

Beleggers geven ook aan dat zij meer willen investeren in de relatief nieuwe categorie infrastructure debt.

Dit blijkt uit de nieuwe Global RiskMonitor van Allianz Global Investors (AllianzGI). Bijna de helft denkt dat alternatives helpen om de belegger minder afhankelijk te maken van de volatiliteit van de markt. Directe investeringen in alternatieve beleggingen zoals vastgoed, private equity en hedgefondsen lijken de grootste kans te maken om te groeien aangezien respectievelijk 18%, 15% en 14% van de respondenten zegt dat zij een groter deel van hun beleggingsportefeuille hieraan willen besteden. Beleggers geven ook aan dat zij meer willen investeren in de relatief nieuwe categorie infrastructure debt.