Er werden 11 miljoen aandelen VERIZON toegevoegd ter waarde van 530 miljoen dollar. ABN Amro denkt dat het initiatief voor deze transactie vooral ligt bij Ted Weschler. Weschler zorgde er al voor dat de afgelopen jaren bedrijven als DirecTV, Dish Network, Liberty Media en Starz aan het portfolio van BerkShire zijn toegevoegd.

BerkShire heeft daarnaast de positie in Wal-Mart met nog eens 665 miljoen dollar uitgebreid. De oorspronkelijke positie is hierdoor met 17 procent vergroot.

Door de uitbreiding heeft Wal-Mart een top 5-positie verworven in de

portefeuille van BerkShire. Net als in het vierde kwartaal, bleef de positie in Wells Fargo ongewijzigd.

Wells Fargo is een aandeel dat Warren Buffett met enige regelmaat koopt. Dit doet hij sinds de Amerikaanse aandelenmarkten in maart 2009 bodemden. ABN Amro heeft een koopadvies.

Er werden 11 miljoen aandelen VERIZON toegevoegd ter waarde van 530 miljoen dollar. ABN Amro denkt dat het initiatief voor deze transactie vooral ligt bij Ted Weschler. Weschler zorgde er al voor dat de afgelopen jaren bedrijven als DirecTV, Dish Network, Liberty Media en Starz aan het portfolio van BerkShire zijn toegevoegd. BerkShire heeft daarnaast de positie in Wal-Mart met nog eens 665 miljoen dollar uitgebreid. De oorspronkelijke positie is hierdoor met 17 procent vergroot. Door de uitbreiding heeft Wal-Mart een top 5-positie verworven in de portefeuille van BerkShire. Net als in het vierde kwartaal, bleef de positie in Wells Fargo ongewijzigd. Wells Fargo is een aandeel dat Warren Buffett met enige regelmaat koopt. Dit doet hij sinds de Amerikaanse aandelenmarkten in maart 2009 bodemden. ABN Amro heeft een koopadvies.