De markt verwacht een fractionele afzwakking van van 59,0 in februari naar 58,3 in maart voor de PMI industrie en van 56,8 naar 56,3 voor de PMI diensten.

Beide indices tonen vanaf de herfst 2010 een duidelijk herstel. Vrijdag volgt dan het Duitse ondernemersklimaat in maart (Ifo).

Aan het eind van de week (donderdag en vrijdag) worden ook besluiten genomen over de EFSF (European financial stability facility).

Eerder werden volgens Theodoor Gilissen Bankiers belangrijke akkoorden gesloten en het was geruststellend dat Spanje afgelopen week succesvol een grote langlopende lening plaatste.

De markt verwacht een fractionele afzwakking van van 59,0 in februari naar 58,3 in maart voor de PMI industrie en van 56,8 naar 56,3 voor de PMI diensten. Beide indices tonen vanaf de herfst 2010 een duidelijk herstel. Vrijdag volgt dan het Duitse ondernemersklimaat in maart (Ifo). Aan het eind van de week (donderdag en vrijdag) worden ook besluiten genomen over de EFSF (European financial stability facility). Eerder werden volgens Theodoor Gilissen Bankiers belangrijke akkoorden gesloten en het was geruststellend dat Spanje afgelopen week succesvol een grote langlopende lening plaatste.