Maandag wordt een rustdag, want wegens Martin Luther King Day wordt er op de beurs van Wall Street niet gehandeld. De cijfers van Verizon zijn onder andere interessant vanwege het aantal verkochte smartphones, dat dan weer gevolgen kan hebben op de koers van Apple.

In het geval van IBM wordt belangrijk om te zien of de Big Blue er in slaagt om ondanks relatief stagnerende omzetten toch winstgevend te blijven. Het bedrijf zoekt daarnaast groei via overnames, waarbij de eerste plaats wordt gemikt op expansie in de dienstverlening.

Maandag wordt een rustdag, want wegens Martin Luther King Day wordt er op de beurs van Wall Street niet gehandeld. De cijfers van Verizon zijn onder andere interessant vanwege het aantal verkochte smartphones, dat dan weer gevolgen kan hebben op de koers van Apple. In het geval van IBM wordt belangrijk om te zien of de Big Blue er in slaagt om ondanks relatief stagnerende omzetten toch winstgevend te blijven. Het bedrijf zoekt daarnaast groei via overnames, waarbij de eerste plaats wordt gemikt op expansie in de dienstverlening.