Tot dusver waren de bedrijfsresultaten aan de zwakke kant, maar anderzijds niet zwak genoeg om de visie van de analisten over de evolutie van de bedrijfsresultaten in de loop van dit jaar te wijzigen. Er wordt nog steeds gerekend op een traag stijgende trend in zowel 2014 als 2015.

Twee weken geleden verloor de S&P 500 2,60%, vorige week werd dat verlies meer dan goedgemaakt met een stijging met 2,70%. Gisteren werd de positieve trend vastgehouden, het ziet er naar uit dat de correctie uit de eerste helft van april niet meer dan een toevalstreffer is geweest. Deze week is het oa uitkijken naar de cijfers van Apple en die van Microsoft.

Tot dusver waren de bedrijfsresultaten aan de zwakke kant, maar anderzijds niet zwak genoeg om de visie van de analisten over de evolutie van de bedrijfsresultaten in de loop van dit jaar te wijzigen. Er wordt nog steeds gerekend op een traag stijgende trend in zowel 2014 als 2015. Twee weken geleden verloor de S&P 500 2,60%, vorige week werd dat verlies meer dan goedgemaakt met een stijging met 2,70%. Gisteren werd de positieve trend vastgehouden, het ziet er naar uit dat de correctie uit de eerste helft van april niet meer dan een toevalstreffer is geweest. Deze week is het oa uitkijken naar de cijfers van Apple en die van Microsoft.