De markt verwacht dat de index op een hoog niveau van 56 à 57 zal blijven liggen. Donderdag zijn de ogen even gericht op Europa als de ECB vergadert.

Afgelopen vrijdag publiceerde de ECB nog goed nieuws: de kredietverlening in Europa trekt aan, maar de aandacht zal donderdag volgens Theodoor Gilissen Bankiers vooral uitgaan naar de problemen in de periferie van Europa.

Vrijdag wordt de belangrijkste dag van de week met de bekendmaking van de werkgelegenheidscijfers over november. De markt verwacht dat het herstel, dat in oktober intrad doorzet en gaat uit van een groei van 145.000, na een groei van 151.000 in oktober.

De markt verwacht dat de index op een hoog niveau van 56 à 57 zal blijven liggen. Donderdag zijn de ogen even gericht op Europa als de ECB vergadert. Afgelopen vrijdag publiceerde de ECB nog goed nieuws: de kredietverlening in Europa trekt aan, maar de aandacht zal donderdag volgens Theodoor Gilissen Bankiers vooral uitgaan naar de problemen in de periferie van Europa. Vrijdag wordt de belangrijkste dag van de week met de bekendmaking van de werkgelegenheidscijfers over november. De markt verwacht dat het herstel, dat in oktober intrad doorzet en gaat uit van een groei van 145.000, na een groei van 151.000 in oktober.