Het koersdoel van 3.200 punten blijft volgens Van Herck nog steeds van kracht. Net zoals voor de S&P 500 ligt de belangrijkste steun voor deze index op 2.877 punten. En ook hier is de RSI-indicator al tot zeer hoge niveaus opgelopen: deze momentumindicator staat op het hoogste peil van de afgelopen jaren.

Een correctie lijkt volgens Van Herck dan ook nakend en niet meer dan logisch na de sterke prestatie van de afgelopen maanden. Maar zolang er geen cruciale steunniveaus doorbroken worden, moet er ook hier niet verkocht worden.

Het koersdoel van 3.200 punten blijft volgens Van Herck nog steeds van kracht. Net zoals voor de S&P 500 ligt de belangrijkste steun voor deze index op 2.877 punten. En ook hier is de RSI-indicator al tot zeer hoge niveaus opgelopen: deze momentumindicator staat op het hoogste peil van de afgelopen jaren. Een correctie lijkt volgens Van Herck dan ook nakend en niet meer dan logisch na de sterke prestatie van de afgelopen maanden. Maar zolang er geen cruciale steunniveaus doorbroken worden, moet er ook hier niet verkocht worden.