Het eerste resultaat van deze samenwerking is een contract om de komende drie jaar zo'n 750 cricketwedstrijden op Indische bodem te capteren.

Het betreft een contract van ruim 20.000.000 US$. Deze 3-jarige overeenkomst komt er na een succesvolle samenwerking tussen beide bedrijven, die acht maanden geleden van start ging.

Gedurende deze periode leverde Alfacam met succes High Definition-apparatuur aan voor meerdere cricketevenementen in India, waaronder "The Australia and New Zealand Cricket Tours of India" in 2010, meer dan 60 dagen "Indian Domestic Cricket" en talloze wedstrijden van de Indian Premier League 2011.

Het eerste resultaat van deze samenwerking is een contract om de komende drie jaar zo'n 750 cricketwedstrijden op Indische bodem te capteren. Het betreft een contract van ruim 20.000.000 US$. Deze 3-jarige overeenkomst komt er na een succesvolle samenwerking tussen beide bedrijven, die acht maanden geleden van start ging. Gedurende deze periode leverde Alfacam met succes High Definition-apparatuur aan voor meerdere cricketevenementen in India, waaronder "The Australia and New Zealand Cricket Tours of India" in 2010, meer dan 60 dagen "Indian Domestic Cricket" en talloze wedstrijden van de Indian Premier League 2011.