Brussel was de uitzondering die de regel bevestigt, de BEL 20 liet een winst van ruim een half procent optekenen. De index slaagt er voorlopig niet in om vaste voet aan de grond te krijgen boven de kaap van 2175.

Met de cijfers op komst ging Telenet lager noteren, terwijl ook Belgacom met de cijfers op zak eveneens ruim 1% prijsgaf. De telecomoperator maakte nochtans goede resultaten bekend.

Bekaert opende vanmorgen op de cijfers lager, maar kon zich in de loop van de dag herstellen en sloot per saldo uiteindelijk toch hoger. UCB sloot op de cijfers eveneens flink hoger.

Brussel was de uitzondering die de regel bevestigt, de BEL 20 liet een winst van ruim een half procent optekenen. De index slaagt er voorlopig niet in om vaste voet aan de grond te krijgen boven de kaap van 2175.Met de cijfers op komst ging Telenet lager noteren, terwijl ook Belgacom met de cijfers op zak eveneens ruim 1% prijsgaf. De telecomoperator maakte nochtans goede resultaten bekend. Bekaert opende vanmorgen op de cijfers lager, maar kon zich in de loop van de dag herstellen en sloot per saldo uiteindelijk toch hoger. UCB sloot op de cijfers eveneens flink hoger.