De prestaties van de banken zijn gemengd, Royal Bank of Scotland noteert in de plus maar HSBC moet in Londen verder terrein prijsgeven.

In Frankfurt is Deutsche Postbank een opvallende daler. Daar ligt ook Infineon opnieuw zwak op koers. In Parijs opende BNP Paribas meer dan 2% lager.

In Brussel opende de BEL 20 lager, met opnieuw een verlies van zowat een half procent voor de index. Daarmee zakt de BEL 20 verder weg onder het niveau van 1900.

Echt opvallende bewegers zijn er eigenlijk niet, maar AB-InBev en Fortis moeten toch opnieuw terrein prijsgeven. De koersen van Dexia en KBC blijven dicht bij huis.

De prestaties van de banken zijn gemengd, Royal Bank of Scotland noteert in de plus maar HSBC moet in Londen verder terrein prijsgeven. In Frankfurt is Deutsche Postbank een opvallende daler. Daar ligt ook Infineon opnieuw zwak op koers. In Parijs opende BNP Paribas meer dan 2% lager. In Brussel opende de BEL 20 lager, met opnieuw een verlies van zowat een half procent voor de index. Daarmee zakt de BEL 20 verder weg onder het niveau van 1900. Echt opvallende bewegers zijn er eigenlijk niet, maar AB-InBev en Fortis moeten toch opnieuw terrein prijsgeven. De koersen van Dexia en KBC blijven dicht bij huis.