Vooral de grondstoffen liggen goed op koers. Nomura Securities heeft het advies voor de Europese oliesector verhoogd tot 'overwogen', met als gevolg dat onder andere Shell terrein kan winnen.

In Brussel heeft ook de BEL 20 volop de wind in de zeilen, de index boekt een winst van ruim 1%. Daarmee is de kaap van 2100 punten inmiddels binnen handbereik komen te liggen.


Het is vandaag Tweede Pinksterdag en dat betekent dat de verhandelde volumes dun gaan blijven. Bekaert is gevraagd, terwijl Delhaize anderzijds een flauwe indruk maakt.

Vooral de grondstoffen liggen goed op koers. Nomura Securities heeft het advies voor de Europese oliesector verhoogd tot 'overwogen', met als gevolg dat onder andere Shell terrein kan winnen. In Brussel heeft ook de BEL 20 volop de wind in de zeilen, de index boekt een winst van ruim 1%. Daarmee is de kaap van 2100 punten inmiddels binnen handbereik komen te liggen. Het is vandaag Tweede Pinksterdag en dat betekent dat de verhandelde volumes dun gaan blijven. Bekaert is gevraagd, terwijl Delhaize anderzijds een flauwe indruk maakt.