De Amsterdamse beurs is één van de uitzonderingen die de regel bevestigen. De AEX moet licht terrein prijsgeven, waarvoor uiteraard de koersval bij ING verantwoord is. De koers noteert inmiddels zowat 10% in het rood.

In Brussel bedraagt het verlies voor de BEL 20 eveneens ongeveer een half procent. In het spoor van ING zijn het vooral de banken die terrein prijsgeven, met onder andere een fors verlies voor KBC.

Defensieve aandelen als GdF Suez, Belgacom en Colruyt doen het beter. Op de continumarkt is Punch International een opvallende daler, met een verlies van ruim 12%. Ook Punch Graphix moet meer dan 7% prijsgeven.

De Amsterdamse beurs is één van de uitzonderingen die de regel bevestigen. De AEX moet licht terrein prijsgeven, waarvoor uiteraard de koersval bij ING verantwoord is. De koers noteert inmiddels zowat 10% in het rood. In Brussel bedraagt het verlies voor de BEL 20 eveneens ongeveer een half procent. In het spoor van ING zijn het vooral de banken die terrein prijsgeven, met onder andere een fors verlies voor KBC. Defensieve aandelen als GdF Suez, Belgacom en Colruyt doen het beter. Op de continumarkt is Punch International een opvallende daler, met een verlies van ruim 12%. Ook Punch Graphix moet meer dan 7% prijsgeven.