Ook de CAC moest in Parijs meer dan 3% prijsgeven. Londen beperkte het verlies tot wat minder dan 2,50%. De BEL 20 verloor 1,73% en viel terug onder het niveau van 2050. In Brussel konden defensieve aandelen als Belgacom en AB-InBev met hogere koersen uitpakken.

In New York werd er gehandeld in de certificaten van AB-InBev. De koers van het brouwersaandeel liet een stijging met driekwart procent optekenen. De notering in New York kan de buitenlandse interesse doen toenemen.

Een adviesverlaging door KBC Securities kwam Punch International op een fors verlies te staan. De emissie van een convertible door Nyrstar werd niet zo goed onthaald, de koers van dit aandeel ging fors lager.

Ook de CAC moest in Parijs meer dan 3% prijsgeven. Londen beperkte het verlies tot wat minder dan 2,50%. De BEL 20 verloor 1,73% en viel terug onder het niveau van 2050. In Brussel konden defensieve aandelen als Belgacom en AB-InBev met hogere koersen uitpakken. In New York werd er gehandeld in de certificaten van AB-InBev. De koers van het brouwersaandeel liet een stijging met driekwart procent optekenen. De notering in New York kan de buitenlandse interesse doen toenemen. Een adviesverlaging door KBC Securities kwam Punch International op een fors verlies te staan. De emissie van een convertible door Nyrstar werd niet zo goed onthaald, de koers van dit aandeel ging fors lager.