Infineon zou volgens Die Welt een overeenkomst hebben bereikt met Intel over een verkoop van de divisie halfgeleiders voor de mobiele telefonie. Met deze transactie zou een bedrag van $1,4 mrd zijn gemoeid.

Beide bedrijven zouden in de afgelopen weken regelmatig met elkaar gesproken hebben. De overeenkomst is voorlopig mondeling bereikt, maar moet nog schriftelijk worden bevestigd. Geen van beide bedrijven was bereid om commentaar te geven op het bericht.

De Brusselse beurs heeft eveneens nog steeds de wind in de zeilen, maar de winst voor de BEL 20 blijft beperkt tot minder dan een half procent. De index probeert verder op te rukken richting 2500.

Infineon zou volgens Die Welt een overeenkomst hebben bereikt met Intel over een verkoop van de divisie halfgeleiders voor de mobiele telefonie. Met deze transactie zou een bedrag van $1,4 mrd zijn gemoeid. Beide bedrijven zouden in de afgelopen weken regelmatig met elkaar gesproken hebben. De overeenkomst is voorlopig mondeling bereikt, maar moet nog schriftelijk worden bevestigd. Geen van beide bedrijven was bereid om commentaar te geven op het bericht. De Brusselse beurs heeft eveneens nog steeds de wind in de zeilen, maar de winst voor de BEL 20 blijft beperkt tot minder dan een half procent. De index probeert verder op te rukken richting 2500.