Op het vlak van bedrijfsresultaten bleef het vandaag stil, alleen Commerzbank en Royal Bank of Scotland kwamen met resultaten. Die werden in beide gevallen goed onthaald, de koersen van beide aandelen stijgen flink.

De Brusselse beurs liet zich in de opening niet onbetuigd, ook de BEL 20 boekt een winst van ruim anderhalf procent. Daarmee heeft de index opnieuw de kaap van 2100 bereikt.

Het is eens te meer de financiële sector die sterk op dreef is. Fortis, KBC en Dexia profiteren van de prestaties van hun branchegenoten, maar ook van enkele positieve brokersadviezen.

Op het vlak van bedrijfsresultaten bleef het vandaag stil, alleen Commerzbank en Royal Bank of Scotland kwamen met resultaten. Die werden in beide gevallen goed onthaald, de koersen van beide aandelen stijgen flink. De Brusselse beurs liet zich in de opening niet onbetuigd, ook de BEL 20 boekt een winst van ruim anderhalf procent. Daarmee heeft de index opnieuw de kaap van 2100 bereikt. Het is eens te meer de financiële sector die sterk op dreef is. Fortis, KBC en Dexia profiteren van de prestaties van hun branchegenoten, maar ook van enkele positieve brokersadviezen.