De Stoxx Europe 600 index realiseert een winst van 0,40%. Er staat vandaag geen belangrijk bedrijfsnieuws op de agenda, zodat alle aandacht uitgaat naar de macro-economische indicatoren.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ongeveer een kwart procent. Belgacom opende wat lager.

De operator onderstreept dat het verslag dat vrijdag werd neergelegd in de rechtszaak tegen Base en Mobistar nog steeds een voorlopig verslag is dat het bedrijf in de komende weken in detail zal analyseren.

De Stoxx Europe 600 index realiseert een winst van 0,40%. Er staat vandaag geen belangrijk bedrijfsnieuws op de agenda, zodat alle aandacht uitgaat naar de macro-economische indicatoren. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ongeveer een kwart procent. Belgacom opende wat lager. De operator onderstreept dat het verslag dat vrijdag werd neergelegd in de rechtszaak tegen Base en Mobistar nog steeds een voorlopig verslag is dat het bedrijf in de komende weken in detail zal analyseren.