De meeste Britse banken noteren stevig in de plus, maar in Frankfurt moet Commerzbank na de publicatie van de cijfers toch wat terrein prijsgeven. Veolia Environnement moet zelfs flink inbinden na de publicatie van de interimresultaten.

In Brussel is de winst voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot ruim anderhalf procent. Daardoor is de index er in geslaagd om de kaap van 2200 te ronden. In het spoor van KBC moet ook Dexia terrein prijsgeven. De cijfers van Delhaize worden minder enthousiast onthaald, de koers noteert zowat anderhalf procent lager.

De meeste Britse banken noteren stevig in de plus, maar in Frankfurt moet Commerzbank na de publicatie van de cijfers toch wat terrein prijsgeven. Veolia Environnement moet zelfs flink inbinden na de publicatie van de interimresultaten.In Brussel is de winst voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot ruim anderhalf procent. Daardoor is de index er in geslaagd om de kaap van 2200 te ronden. In het spoor van KBC moet ook Dexia terrein prijsgeven. De cijfers van Delhaize worden minder enthousiast onthaald, de koers noteert zowat anderhalf procent lager.