Fortis heeft voor de kredietprovisies van KBC een nog conservatiever scenario ingecalculeerd en kwam tot de conclusie dat 200 basispunten voor CEE voldoende zouden moeten zijn.

De analisten van Fortis sommen nog een aantal hoopgevende elementen op, maar verlagen toch de winstverwachtingen voor KBC. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd.

Ook vandaag moet KBC weer terrein prijsgeven, in een algemeen zwak gestemde beurs. Ook Nyrstar is een opvallende daler. Onder andere Agfa-Gevaert en Umicore zijn zwak gestemd.

Fortis heeft voor de kredietprovisies van KBC een nog conservatiever scenario ingecalculeerd en kwam tot de conclusie dat 200 basispunten voor CEE voldoende zouden moeten zijn. De analisten van Fortis sommen nog een aantal hoopgevende elementen op, maar verlagen toch de winstverwachtingen voor KBC. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd. Ook vandaag moet KBC weer terrein prijsgeven, in een algemeen zwak gestemde beurs. Ook Nyrstar is een opvallende daler. Onder andere Agfa-Gevaert en Umicore zijn zwak gestemd.