Economisch is het nieuws in Europa minder goed geworden. De industriële productie in de eurozone is in juni met 0,70% gedaald, zo werd vanmorgen bekendgemaakt. De cijfers over de industriële productie waren minder goed dan verwacht.

Op de Brusselse beurs is de winst voor de BEL 20 inmiddels echter opgelopen tot ruim anderhalf procent. In het spoor van Heineken moet ook AB-InBev terrein prijsgeven. De koers van Ageas trekt verder aan, het aandeel noteert nu al ruim 10% boven het slotniveau van gisteren.

Economisch is het nieuws in Europa minder goed geworden. De industriële productie in de eurozone is in juni met 0,70% gedaald, zo werd vanmorgen bekendgemaakt. De cijfers over de industriële productie waren minder goed dan verwacht. Op de Brusselse beurs is de winst voor de BEL 20 inmiddels echter opgelopen tot ruim anderhalf procent. In het spoor van Heineken moet ook AB-InBev terrein prijsgeven. De koers van Ageas trekt verder aan, het aandeel noteert nu al ruim 10% boven het slotniveau van gisteren.