De beurzen Europese beurzen werden volgens ABN Amro deze week gesteund door positieve macro-economische gegevens uit de Verenigde Staten, Europa en Japan. Niettemin resteerden per saldo koersdalingen van 1% (voor de Dow Jones) tot 2,5% (voor de Duitse DAX) ten opzichte van vorige week vrijdag.

De Brusselse beurs maakte een bijzonder slechte beurt, de BEL 20 sloot vandaag op laagste punt van de dag af. De verliezer van de dag was uiteraard ThromboGenics, dat bijna 20% moest prijsgeven. Het is allesbehalve duidelijk hoe het nu verder moet met dit bedrijf.

De beurzen Europese beurzen werden volgens ABN Amro deze week gesteund door positieve macro-economische gegevens uit de Verenigde Staten, Europa en Japan. Niettemin resteerden per saldo koersdalingen van 1% (voor de Dow Jones) tot 2,5% (voor de Duitse DAX) ten opzichte van vorige week vrijdag. De Brusselse beurs maakte een bijzonder slechte beurt, de BEL 20 sloot vandaag op laagste punt van de dag af. De verliezer van de dag was uiteraard ThromboGenics, dat bijna 20% moest prijsgeven. Het is allesbehalve duidelijk hoe het nu verder moet met dit bedrijf.