In de banksector was Dexia een opvallende daler. Temidden van het Fortis-geweld zou de beurs nog vergeten dat ook voor FSA nog geen oplossing is gevonden. Bovendien doen er op de beurzen weer geruchten de ronde dat de banken een nieuwe kapitaalinjectie van de overheden nodig hebben.

Andere opvallende dalers binnen de BEL 20 zijn AB InBev, waar een zaak van inside trading zou zijn ontdekt, Agfa-Gevaert, waar de zaken niet zo goed gaan, en NPM. Uiteindelijk moest ook Fortis lager sluiten.


Fortis presenteerde een zeer positief rapport voor IBA. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft de door IBA ontwikkelde geneeswijze van PBS bestemd voor protontherapie goedgekeurd.

Door die toepassing kunnen precieze doseringen worden toegediend met het protontheraptiesysteem van IBA. De toepassing verhoogt de flexibiliteit van de behandeling. Fortis is vanwege dit bericht meer dan ooit koper van IBA.

In de banksector was Dexia een opvallende daler. Temidden van het Fortis-geweld zou de beurs nog vergeten dat ook voor FSA nog geen oplossing is gevonden. Bovendien doen er op de beurzen weer geruchten de ronde dat de banken een nieuwe kapitaalinjectie van de overheden nodig hebben. Andere opvallende dalers binnen de BEL 20 zijn AB InBev, waar een zaak van inside trading zou zijn ontdekt, Agfa-Gevaert, waar de zaken niet zo goed gaan, en NPM. Uiteindelijk moest ook Fortis lager sluiten. Fortis presenteerde een zeer positief rapport voor IBA. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft de door IBA ontwikkelde geneeswijze van PBS bestemd voor protontherapie goedgekeurd. Door die toepassing kunnen precieze doseringen worden toegediend met het protontheraptiesysteem van IBA. De toepassing verhoogt de flexibiliteit van de behandeling. Fortis is vanwege dit bericht meer dan ooit koper van IBA.