SAP kwam in het nieuws door het onverwachte vertrek van topman Leo Apotheker. De beleggers stellen zich inmiddels vragen bij de toekomstige strategie van het softwarebedrijf.

Apotheker werd zeven maanden geleden aangesteld tot topman van het bedrijf, maar heeft nooit echt kunnen overtuigen. Hem werd een gebrek aan richting aangewreven, terwijl de klanten steeds minder tevreden waren.

De BEL 20 legde minder overtuigingskracht aan de dag dan de andere Europese beurzen en sloot per saldo minder dan een half procent hoger af. Dexia was de sterkste stijger binnen de index, KBC kreeg met de cijfers op komst klappen.

SAP kwam in het nieuws door het onverwachte vertrek van topman Leo Apotheker. De beleggers stellen zich inmiddels vragen bij de toekomstige strategie van het softwarebedrijf. Apotheker werd zeven maanden geleden aangesteld tot topman van het bedrijf, maar heeft nooit echt kunnen overtuigen. Hem werd een gebrek aan richting aangewreven, terwijl de klanten steeds minder tevreden waren. De BEL 20 legde minder overtuigingskracht aan de dag dan de andere Europese beurzen en sloot per saldo minder dan een half procent hoger af. Dexia was de sterkste stijger binnen de index, KBC kreeg met de cijfers op komst klappen.