In Brussel was er een winst van ruim een half procent voor de BEL 20. Daarmee sloot de index af boven het niveau van 2125, zodat de volgende kaap van 2150 in zicht komt.

Mobistar nam een voorschot op beter dan verwachte interimcijfers, terwijl ook de banken goed op koers lagen. Ackermans & van Haaren maakte anderzijds een zwakke beurt.

Op de brede markt werden de cijfers van Barco uiteindelijk toch goed onthaald. De meeste analisten reageerden relatief optimistisch op de resultaten die het bedrijf vanmorgen bekendmaakte.

In Brussel was er een winst van ruim een half procent voor de BEL 20. Daarmee sloot de index af boven het niveau van 2125, zodat de volgende kaap van 2150 in zicht komt. Mobistar nam een voorschot op beter dan verwachte interimcijfers, terwijl ook de banken goed op koers lagen. Ackermans & van Haaren maakte anderzijds een zwakke beurt. Op de brede markt werden de cijfers van Barco uiteindelijk toch goed onthaald. De meeste analisten reageerden relatief optimistisch op de resultaten die het bedrijf vanmorgen bekendmaakte.