De farmasector staat vanmorgen in de belangstelling, met onder andere het bericht over de overname van het Amerikaanse TargeGen door Sanofi-Aventis.

Daarnaast opende AstraZeneca fors hoger op het bericht na een positieve uitspraak door een Amerikaanse rechter over het medicijn Crestor.

De Brusselse beurs is vanmorgen eerder afwachtend geopend, met een BEL 20 die dicht bij het slotniveau van gisteren blijft. De index kan zodoende de verloren plaats boven het niveau van 2400 niet terugwinnen.

Het bericht dat Dexia geen beroep meer gaat doen op staatsgarantie heeft weinig invloed op koers.

De farmasector staat vanmorgen in de belangstelling, met onder andere het bericht over de overname van het Amerikaanse TargeGen door Sanofi-Aventis. Daarnaast opende AstraZeneca fors hoger op het bericht na een positieve uitspraak door een Amerikaanse rechter over het medicijn Crestor. De Brusselse beurs is vanmorgen eerder afwachtend geopend, met een BEL 20 die dicht bij het slotniveau van gisteren blijft. De index kan zodoende de verloren plaats boven het niveau van 2400 niet terugwinnen. Het bericht dat Dexia geen beroep meer gaat doen op staatsgarantie heeft weinig invloed op koers.