Credit Agricole waarschuwde vandaag voor een lange periode van onderhandelingen alvorens België een regering zal hebben. Maar de impact daarvan lijkt verder te reiken dan alleen maar ons land, omdat België voorzitter wordt van de Europese Unie. CA twijfelt of de slagkracht van die unie gaat verhoogd worden.

De BEL 20 maakte eveneens een goede beurt en sloot per saldo bijna een anderhalf procent hoger af, de index raakte op het nippertje niet voorbij de kaap van 2500 punten. Zowel de financials als de industrials lagen goed op koers.

Credit Agricole waarschuwde vandaag voor een lange periode van onderhandelingen alvorens België een regering zal hebben. Maar de impact daarvan lijkt verder te reiken dan alleen maar ons land, omdat België voorzitter wordt van de Europese Unie. CA twijfelt of de slagkracht van die unie gaat verhoogd worden. De BEL 20 maakte eveneens een goede beurt en sloot per saldo bijna een anderhalf procent hoger af, de index raakte op het nippertje niet voorbij de kaap van 2500 punten. Zowel de financials als de industrials lagen goed op koers.