In Brussel houdt vooral KBC de BEL 20 nog in het rood. Daarnaast ligt ook Mobistar zwak op koers. Grote uitslagen zijn er verder niet, tenzij een redelijke winst voor Nyrstar.

Bedrijfsnieuws is in deze periode van het jaar zeldzaam. Zetes heeft de implementatie van een verzendingscontroleproject tot een goed einde gebracht bij "Carnes Selectas 2000", de verwerkingsfabriek van vers vlees van Campofrío.

Het gaat om een traceeroplossing voor de toevoerketen die de inspectie beheert van de pallets afkomstig van de productlijn, evenals van de dagelijkse zending van meer dan 300 pallets.

Franklin Templeton Investments Corporation beschikt over een participatie in Agfa-Gevaert van 6.367.527 aandelen, hetzij 4,94%. Franklin Templeton Investments Corp. is een dochtermaatschappij van Templeton Worldwide, Inc., die op haar beurt een dochtermaatschappij is van Franklin Resources. Agfa-Gevaert heeft opnieuw met koersdruk af te rekenen.

In Brussel houdt vooral KBC de BEL 20 nog in het rood. Daarnaast ligt ook Mobistar zwak op koers. Grote uitslagen zijn er verder niet, tenzij een redelijke winst voor Nyrstar. Bedrijfsnieuws is in deze periode van het jaar zeldzaam. Zetes heeft de implementatie van een verzendingscontroleproject tot een goed einde gebracht bij "Carnes Selectas 2000", de verwerkingsfabriek van vers vlees van Campofrío. Het gaat om een traceeroplossing voor de toevoerketen die de inspectie beheert van de pallets afkomstig van de productlijn, evenals van de dagelijkse zending van meer dan 300 pallets.Franklin Templeton Investments Corporation beschikt over een participatie in Agfa-Gevaert van 6.367.527 aandelen, hetzij 4,94%. Franklin Templeton Investments Corp. is een dochtermaatschappij van Templeton Worldwide, Inc., die op haar beurt een dochtermaatschappij is van Franklin Resources. Agfa-Gevaert heeft opnieuw met koersdruk af te rekenen.