Barry Callebaut maakte bekend dat de omzet in de drie maanden tot en met 30 november met 1,50% is gestegen tot CHF 1,45 mrd. Het resultaat werd negatief beïnvloed door valuta-effecten.

De chocoladefabrikant gaf echter aan dat de bodem op de markt in zicht lijkt. Uitgedrukt in volumes zou de chocolademarkt dit jaar stabiel blijven, na eerst flink te zijn gedaald.

De Brusselse beurs heeft eveneens de wind in de zeilen, maar de winst voor de BEL 20 blijft beperkt tot ruim een kwart procent. De kaap van 2600 blijft voorlopig buiten bereik. UCB profiteert van een upgrading door Citigroup.

Barry Callebaut maakte bekend dat de omzet in de drie maanden tot en met 30 november met 1,50% is gestegen tot CHF 1,45 mrd. Het resultaat werd negatief beïnvloed door valuta-effecten. De chocoladefabrikant gaf echter aan dat de bodem op de markt in zicht lijkt. Uitgedrukt in volumes zou de chocolademarkt dit jaar stabiel blijven, na eerst flink te zijn gedaald. De Brusselse beurs heeft eveneens de wind in de zeilen, maar de winst voor de BEL 20 blijft beperkt tot ruim een kwart procent. De kaap van 2600 blijft voorlopig buiten bereik. UCB profiteert van een upgrading door Citigroup.