SonyEricsson maakte vanmorgen de kwartaalcijfers bekend. De nettowinst over het tweede kwartaal bedroeg 12 miljoen euro, tegenover nog een verlies van 213 miljoen euro tijdens dezelfde periode van vorig jaar. De omzet steeg op jaarbasis met 4%.

De Brusselse beurs is opnieuw in het rood weggezakt, maar blijft per saldo dicht bij het slotniveau van gisteren. De doorbraak boven 2500 blijkt echter (nog) niet te lukken. KBC is met een verlies van zowat anderhalf procent de sterkste daler binnen de index.

SonyEricsson maakte vanmorgen de kwartaalcijfers bekend. De nettowinst over het tweede kwartaal bedroeg 12 miljoen euro, tegenover nog een verlies van 213 miljoen euro tijdens dezelfde periode van vorig jaar. De omzet steeg op jaarbasis met 4%. De Brusselse beurs is opnieuw in het rood weggezakt, maar blijft per saldo dicht bij het slotniveau van gisteren. De doorbraak boven 2500 blijkt echter (nog) niet te lukken. KBC is met een verlies van zowat anderhalf procent de sterkste daler binnen de index.