BEL 20 raakt niet definitief voorbij kaap van 3000

De Europese beurzen zijn van de plus in de min gedraaid, met beperkte tot redelijke verliezen voor de belangrijkste indices. De BEL 20 raakt voorlopig niet definitief voorbij de kaap van 3000. Bank Degroof handhaaft op basis van de jaarcijfers het advies houden en het koersdoel van 2,30 euro Deceuninck. De resultaten waren boven, maar de cash flow in lijn van de verwachtingen.

Tom Debusschere, CEO van Deceuninck, had nog volgende aanvullende commentaar op de jaarresultaten die zijn bedrijft vanmorgen voor de opening van de beurs bekendmaakte:

“Het volume van onze groep bleef stabiel door groei in de VSA, het VK, Turkije & Emerging Markets, Duitsland en Italië. Heel het jaar door was de vraag in deze regio’s sterk. Bovendien zorgt de lage kostenbasis en de beschikbaarheid van hoogopgeleid personeel ervoor dat onze Turkse divisie de exporthub van Deceuninck wordt.

Markten in Azië, Afrika en Latijns Amerika worden nu beleverd met competitieve producten van hoge kwaliteit via Turkije. Na de opening van een nieuw magazijn in India in 2012, begon Deceuninck met een magazijn in Santiago de Chili voor de belevering van de Latijns-Amerikaanse markt.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content