Tom Debusschere, CEO van Deceuninck, had nog volgende aanvullende commentaar op de jaarresultaten die zijn bedrijft vanmorgen voor de opening van de beurs bekendmaakte:

"Het volume van onze groep bleef stabiel door groei in de VSA, het VK, Turkije & Emerging Markets, Duitsland en Italië. Heel het jaar door was de vraag in deze regio's sterk. Bovendien zorgt de lage kostenbasis en de beschikbaarheid van hoogopgeleid personeel ervoor dat onze Turkse divisie de exporthub van Deceuninck wordt.

Markten in Azië, Afrika en Latijns Amerika worden nu beleverd met competitieve producten van hoge kwaliteit via Turkije. Na de opening van een nieuw magazijn in India in 2012, begon Deceuninck met een magazijn in Santiago de Chili voor de belevering van de Latijns-Amerikaanse markt."

Tom Debusschere, CEO van Deceuninck, had nog volgende aanvullende commentaar op de jaarresultaten die zijn bedrijft vanmorgen voor de opening van de beurs bekendmaakte: "Het volume van onze groep bleef stabiel door groei in de VSA, het VK, Turkije & Emerging Markets, Duitsland en Italië. Heel het jaar door was de vraag in deze regio's sterk. Bovendien zorgt de lage kostenbasis en de beschikbaarheid van hoogopgeleid personeel ervoor dat onze Turkse divisie de exporthub van Deceuninck wordt. Markten in Azië, Afrika en Latijns Amerika worden nu beleverd met competitieve producten van hoge kwaliteit via Turkije. Na de opening van een nieuw magazijn in India in 2012, begon Deceuninck met een magazijn in Santiago de Chili voor de belevering van de Latijns-Amerikaanse markt."