In het geval van de BEL 20 heeft het verlies zich gestabiliseerd in de buurt van het niveau van 2%. In ieder geval lijkt een doorbraak van de index boven het niveau van 2000 voorlopig onwaarschijnlijk.

De financiële waarden liggen zwak op koers, waarbij de beleggers vrezen dat er nog meer afschrijvingen op komst zijn. Dat lijkt in ieder geval het geval te zijn bij de Amerikaanse banken.

Buiten de financials liggen ook AB-InBev en Nyrstar zwak op koers. Op de brede markt maakt Galagagos - dat de afgelopen weken regelmatig in het nieuws was - een goede beurt. Econocom moet anderzijds stevig inbinden.

In het geval van de BEL 20 heeft het verlies zich gestabiliseerd in de buurt van het niveau van 2%. In ieder geval lijkt een doorbraak van de index boven het niveau van 2000 voorlopig onwaarschijnlijk. De financiële waarden liggen zwak op koers, waarbij de beleggers vrezen dat er nog meer afschrijvingen op komst zijn. Dat lijkt in ieder geval het geval te zijn bij de Amerikaanse banken. Buiten de financials liggen ook AB-InBev en Nyrstar zwak op koers. Op de brede markt maakt Galagagos - dat de afgelopen weken regelmatig in het nieuws was - een goede beurt. Econocom moet anderzijds stevig inbinden.