De publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand juli gaf de koersen een draai in negatieve zin.

Royal Bank of Scotland maakte vanmorgen bekend dat de nettowinst over het tweede kwartaal over het tweede kwartaal is uitgekomen op 257 miljoen pond, hoofdzakelijk dankzij eenmalige factoren. De bank moest anderzijds wel meer provisies voor probleemkredieten aanleggen.

In Brussel is het sentiment eveneens negatief, met een verlies dat voor de BEL 20 is opgelopen tot bijna anderhalf procent. De index probeert stand te houden boven het niveau van 2550. De banken, met Dexia op kop, krijgen klappen.

De publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand juli gaf de koersen een draai in negatieve zin. Royal Bank of Scotland maakte vanmorgen bekend dat de nettowinst over het tweede kwartaal over het tweede kwartaal is uitgekomen op 257 miljoen pond, hoofdzakelijk dankzij eenmalige factoren. De bank moest anderzijds wel meer provisies voor probleemkredieten aanleggen. In Brussel is het sentiment eveneens negatief, met een verlies dat voor de BEL 20 is opgelopen tot bijna anderhalf procent. De index probeert stand te houden boven het niveau van 2550. De banken, met Dexia op kop, krijgen klappen.