Goldman Sachs heeft vanmorgen het advies voor HSBC verhoogd van houden naar kopen, wat het aandeel van de Britse bank aan een hogere opening helpt. Daarnaast noteert British Land - één van de weinige bedrijven die vanmorgen rapporteerden - op de cijfers iets lager.

De BEL 20 opende ongeveer een half procent hoger, waardoor de index de kaap van 2250 weer in het vizier krijgt. Echt opvallende uitschieters zijn er binnen de BEL 20 niet, Fortis haalt het gisteren geleden verlies slechts gedeeltelijk op.

Goldman Sachs heeft vanmorgen het advies voor HSBC verhoogd van houden naar kopen, wat het aandeel van de Britse bank aan een hogere opening helpt. Daarnaast noteert British Land - één van de weinige bedrijven die vanmorgen rapporteerden - op de cijfers iets lager. De BEL 20 opende ongeveer een half procent hoger, waardoor de index de kaap van 2250 weer in het vizier krijgt. Echt opvallende uitschieters zijn er binnen de BEL 20 niet, Fortis haalt het gisteren geleden verlies slechts gedeeltelijk op.