Vanmorgen maakten heel wat bedrijven hun resultaten bekend. De cijfers van Royal Bank of Scotland werden goed onthaald, maar onder andere Deutsche Telekom en Crédit Agricole moeten op de cijfers wat terrein prijsgeven.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies van zowat een kwart procent voor de BEL 20. De BEL 20 houdt voorlopig stand boven het niveau van 2500.

Dexia, dat gisterenavond tegenvallende cijfers bekendmaakte, kon het verlies beperken tot een kwart procent. Telenet opent op de cijfers fors hoger, wat ongetwijfeld heeft te maken met de royale dividenduitkering.

Vanmorgen maakten heel wat bedrijven hun resultaten bekend. De cijfers van Royal Bank of Scotland werden goed onthaald, maar onder andere Deutsche Telekom en Crédit Agricole moeten op de cijfers wat terrein prijsgeven. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies van zowat een kwart procent voor de BEL 20. De BEL 20 houdt voorlopig stand boven het niveau van 2500. Dexia, dat gisterenavond tegenvallende cijfers bekendmaakte, kon het verlies beperken tot een kwart procent. Telenet opent op de cijfers fors hoger, wat ongetwijfeld heeft te maken met de royale dividenduitkering.